28 september 2011

dansles





deze week zou de derde dansles zijn of was het de vierde?? het doet er niet zo toe want ik ga niet meer. het is een beetje te veel. het begon heel leuk en ik had het erg naar mijn zin maar toen kreeg ik in de gaten waar de radie stond en dat ik hem aan en uit kon zetten en daar heel veel reactie op kreeg. en dat was het dan,...toen zat ik vast in mijn gedrag. en dat is heel moeilijk te doorbreken. het is dan een obsessie . en dus ga ik nu niet meer dansen op dansles. we zijn wel ijn naar mini mundi gegaan en ik heb daar gedanst in een waterstraal. het was heel leuk en ik was heel nat. gelukkig was het goed weer. ik heb heel veel gelachen en de middag is heel goed verlopen. geen boze buien en heel gezellig . een dag met een gouden randje. we zijn met de fiets gegaan en je kunt op de fotoos zien dat ik het heel leuk had.

26 september 2011

medicatie




over een periode van 8 weken moet ik aan mijn nieuwe medicatie wennen en word deze opgebouwd. dat betekend dus dat het langzaam word opgevoerd en dat ik nog niet aan mijn voledige dosis zit. dat maakt alles wel een beetje een uitdaging. voor mij en voor mijn omgeving.
ik heb weer fijn duifjes gejaagd op de markt. ik ren dan rond tussen de duiven en geniet ervan hoe ze vliegen als ik dichtbij kom.
het komt regelmatig voor dat een ijverige burger die denkt dat ze lid zijn van de duivenbescherming ventileert hoe zielig het wel niet is voor die duifjes en vertelt of beter sommeert mij er mee op te houden. ik heb dan als geheime wapen mijn mama bij me die het voor mij opneemt of beter gezegd die tegen de mensen zegt dat die duiven het leuk vinden, want zse hebben toch de keus om niet op de markt te zitten, maar ergens in een dakgoot of op een ander pleintje. neeh joh zegt mijn mama ze vinden het leuk. daarom komen ze steeds terug.
en daarmee is de conversatie gesloten. want veel weerwoord hebben de mensen van de duivenbescherming daar niet op. en ik?? ik ben al lang weer lekker over de markt aan het rennnen achter de duifjes aan.
ik kan daar heerlijk mijn energie in kwijt en ik word er erg vrolijk van. en de duifjes? die spelen mee!

25 september 2011

spreukje


DON'T WAIT FOR THE STORM TO PASS
LEARN TO DANCE IN THE RAIN!