26 september 2011

medicatie
over een periode van 8 weken moet ik aan mijn nieuwe medicatie wennen en word deze opgebouwd. dat betekend dus dat het langzaam word opgevoerd en dat ik nog niet aan mijn voledige dosis zit. dat maakt alles wel een beetje een uitdaging. voor mij en voor mijn omgeving.
ik heb weer fijn duifjes gejaagd op de markt. ik ren dan rond tussen de duiven en geniet ervan hoe ze vliegen als ik dichtbij kom.
het komt regelmatig voor dat een ijverige burger die denkt dat ze lid zijn van de duivenbescherming ventileert hoe zielig het wel niet is voor die duifjes en vertelt of beter sommeert mij er mee op te houden. ik heb dan als geheime wapen mijn mama bij me die het voor mij opneemt of beter gezegd die tegen de mensen zegt dat die duiven het leuk vinden, want zse hebben toch de keus om niet op de markt te zitten, maar ergens in een dakgoot of op een ander pleintje. neeh joh zegt mijn mama ze vinden het leuk. daarom komen ze steeds terug.
en daarmee is de conversatie gesloten. want veel weerwoord hebben de mensen van de duivenbescherming daar niet op. en ik?? ik ben al lang weer lekker over de markt aan het rennnen achter de duifjes aan.
ik kan daar heerlijk mijn energie in kwijt en ik word er erg vrolijk van. en de duifjes? die spelen mee!

1 opmerking:

e.h. zei

Hey Angel Face,

When you come to Florida with Mommy and Daddy you will also see a lot of birds and maybe a dolphin! I love you very much and I miss you...
Grandma.