30 april 2009

alweer vakantie

inmiddels is het alweer vakantie. lekker niks moet enzo.
mijn spraakcomputer is binnen. er zaten niet heel veel plaatjes enzo op, maar toch heb ik de eerste dag al om een banaan gevraagd. met de spraakcomputer.
maandag in de vakantie ben ik naar stichting lente kind geweest en heb de spraakcomputer meegenomen. het was erg leuk daar . ik heb ook de spraakcomputer gebruikt en verteld dat ik niet wil drinken. ik heb er met een trein gespeeld en rails gemaakt. ook heb ik ondeugend met een stekker gespeeld. maar dat mocht natuurlijk niet. ik heb wel steeds geprobeerd een beetje ondeugend te zijn. ik heb contact gemaakt met de begeleisters daar en heb het echt heel leuk gehad. dat kon mama merken aan mijn gedrag toen ik thuis kwam. ik was heel anders dan op een gewone schooldag. heel relaxed enzo.(filmpje volgt)
ik heb gisteren heel hard gegild. ik mocht iets niet en ben toen heel hard gaan gillen. helaas reageerde mama er niet op zoals ik wilde en heb toen ook nog een tijdje flink hard gegild. nog steeds hielp het niet. savonds probeerde ik het nogeens. en nog niet het gewenste resultaat. ik denk dat ik het nog maar een paar keer ga proberen en dan er maar mee stop. het doet best zeer aan mijn keel weet je.
vandaag zijn we wezen wandelen. ik zag het mannetje met de gitaar. en uiteraard probeerde ik hem te pakken. mama had het al zien aankomen en hield mij stevig vast. ik moest erg lachen. ik kan nu ook goed luchtgitaar spelen. dat doe ik als ik wil dat mama aan mij het verhaal van de man met de gitaar verteld. dan krijg ik helemaal de slappe lach. vandaag heb ik skeelers gekregen. kan ik in de vakantie fijn gaan oefenen!!
vorige week ben ik heel gezellig midden op de markt en midden in de segeerstraat gaan zitten om met mijn thomas de trein te gaan spelen. dat vondt ik heel leuk. midden op de markt reed mijn trein onder de draaimolen. gelukkig konden we hem nog pakken!!
ik ga in de vakantie niet meer naar de vakantie opvang van arduin. eerst deden we dat een dag in de week maar omdat ik dat niet echt leuk vondt hoef ik dus niet meer.