25 april 2008

shopping

vanmorgen ben ik naar school geweest. ik ben nog niet helemaal fit maar het was wel leuk, juf marijke was ook terug van ziekgeweest. heel jammer was dat ik afscheid moest nemen van juf elly, die er voor het laatst was.
smiddags wou ik buiten gaan wandelen. zonder wagen. k mocht de weg kiezen en ben met een omweg de stad in gegaan. mama probeerde nog mij van de winkels weg te dirigeren, maar ik wilde graag de stad in. dit had ik nog nooit eerder zo op deze manier gedaan. maar het ging superfantassssties. ik heb achter duiven aangekropen en ben ook in de da geweest. en de speelgoedwinkel. als je weet dat ik normaal niet in de da komen wil is dit helemaal superknpa van mij. ik heb daar normaal gesproken last van de tl verlichting en raak erg over stuur. het is over bodig te vermelden dat ik uitgeput was na deze wandeling. o ja ik mocht ook van een aardige dame in haar wagentje zitten.

toystory

24 april 2008

hemadonderdag zijn we bij de hema geweest en ik heb gelukkig mijn kip bijna helemaal opgegeten. ik voel me al beterder als voorheen het kuurtje doet wonderen.
we kijken ook even op de markt. maar dat vindt ik vandaag niet boeiend. ik raak zelfs erg in de war en krauw mijn neus open.
maar ik ben een stuk opgeknapt en drink savonds ook weer wat.


22 april 2008

alweer ziek...............

maandag voelde ik me heel rot. ik was ook erg warm. mama had wat paracetamol gegeven om de koorts te dempen. dat hielp wel , maar de koorts kwam steeds terug. ik heb maandag heel veel geslapen. bijna de hele dag. ik ben uiteraard niet met de taxibuszzz geweest. dinsdag al niet beter, slapen paracetamol slapen koorts slapen . het is wel een geluk dat ik mij mickey heb. want nu kan mama er wel voor zorgen dat mijn vochtgedoe goed blijft!!!en ik niet uitdroog enzo want ik weiger alles. ik wil niets eten of drinken. ik slaap en klaag en anwoord op de vraag dat mijn oren weer pijn doen.wat als de paracetamol het niet doet. mama belt de dokter. we mogen vanmiddag om een uurtje of 4 langskomen,
de wachtkamer is best vol. ik voel me slecht en laat dat ook duidelijk merken aan iedereen die daar zit. he spreekuur loopt iets uit. de dok zegt tegen mama als we aan de beurt zijn dat we maar niet meer moeten langskomen...................................hij zegt nog iets maar dat versta ik niet zo goed. maar mama ziet er tevreden uit dus het zal wel goed zijn. we krijgen een kuurtje mee en staan binnen 3 minuten weer buiten

20 april 2008

ketchup!?

mijn tand zit los en ik vindt dat helemaal niet erg. ik speel er welleens mee. mama zegt dat ik eraan mag trekken dat ie er dan uit gaat en dat ik een nieuwe krijg. die nieuwe is er al. twee zelfs.
we gaan naar mc donalds. frietjes eten, en kip. lekker en nog leuker met de deur spelen!!!!!!!!!!!!
we lopen er naar toe het is erg lekker weer. onderweg kijken we autoos en karretjes. leuk. bij mcd krijg ik een happymeal en ijs. boeiend wil ik niet ik wil spelen. eerst frietjes eten zegt mama. ik kiep mijn zakje om en graai en knijp boos in mijn friet. ik wil spelen.
als je friet op is mag je spelen. zegt mama . duidleijke taal. kip hoeft niet, die mag onderweg. ok.
ik begin friiet te eten en prop er drie in mijn mond. duer deur deur. ik kauw de friet. deur deur. ik kan de deur niet zien vanaf mijn bankje maar ik hoor hem wel. ik stop nog wat friet in mijn mond. kauw kauw. eh wat is dat. mama ziet dat mijn mond rood is. ik mag de friet uitspugen. de friet is gekauwd en rood. ketchup?
nee , mijn tand is er uit. mama laat me de tand zien. ja en. een tand eruit mag ik nu met de deur spelen.............................dat die tand eruit ging wist ik wel dat was me al verteld. ik schrik er niet van en het boeit ook niet. ik ga lekker met de deur spelen.
ik lig spring gil en fladder. ik heb lol en zo. als mama het genoeg vindt klim ik ZELF in de wagen. ik ga zelf zitten dus en help mama met het vastmaken van de safety belts. mama valt bijna om van verbazing. en prijst me de hemel in. dat het heel knap is dat ik in deze situatie zo goed luister dat ik zelf in de wagen ga zitten. dat ik er niet ingetild hoef te worden....wow. we gaan naar appie nog ff sjippies halen ,en sjokomelk voor naar school. bij appie mag ik ook nog heel fijn met de lift spelen. fotoos wil blogger nu ff niet laden mar komen snel..