25 oktober 2008

mama, de trein de trein!!!vanmorgen leek wel kerstmis. ik heb een kleine 20 minuten naar de wasmachine gekeken hoe die rondraaide, stopte en weer ronddraaide. veel mooier dan een kerstboom!! ik zat fijn op mamas schoot samen te kijken naar het wonder van de draaiende wasmachine.
we gingen naar de mac. dat vindt ik vaak leuk. soms wil ik niet en dat laat ik dan weten via een picto. ik mocht ook kiezen met de fiets of met de wandelwagen of de bus,..wandewagen en geen bus. want dan kan ik goed alle autoos bekijken die we voorbij lopen. op het moment vindt ik de gegraveerde ramen erg mooi, je weet wel die diefstalbeveiliging. ik weet onderweg precies welke auto wel en welke auto niet. dat laat ik blijken door mijn arm te strekken naar de auto of het teken voor loop maar door die hoef ik niet te maken. vandaag lust ik wel een happy meal....dus lekker warm aangekleed gingen we op pad. ik had nog mooie treinen gezien. treinen zijn mooi geel en groot.
bij de mac heb ik lekker patat op. en ik heb heel netjes gezeten. en ook nog fijn rondgestuiterd bij de deuren en door het restaurantje. ook kreeg ik nog een ijs. ook al is het koud, af en toe ben ik nog best te porren voor een ijs. we zijn langs de kinderboerderij gelopen maar dat boeit me niet zo erg. ik wil meestal gelijk verder.

Geen opmerkingen: