20 oktober 2008

hieperdepiep hoera voor mij.

hoera ik was jarig. FEEST. ik mocht op school in de gewone klas en heb daar heel fijn mijn verjaardag gevierd. luisvrij want dat is gister gecontroleerd! op school. ik had tractatie meegenomen voor de kinderen en voor de juffies en meesters.Ook mocht ik de klassen rond en kreeg een mooie kaart. ik vond het erg leuk dat de kinderen voor mij gingen zitten en genoot van de aandacht. ik had een geweldig mooie verjaardagsmuts met een grote 6. ik vondt het een erg mooie en heb hem in de bus naar huis ook trots opgehad. ik kreeg hele mooie kaarten van mijn vriendinnetje nic en van mathijs en van oma. mathijs is mijn bus en klas vriendje. in de gewone klas heb ik een vriendinnetje. dat vind ik heel gezellig . ze helpt me veel en speelt met mij aan tafel en als we buiten spelen. als ik op school kom komt ze heel vaak gelijk naar met toe en dan gaan we spelen. ze helpt me dan met veel dingen. zoooo leuk is dat.
thuis kreeg ik nog kadoos. ik heb er heel fijn meegespeeld. een mooie auto van juf marijke die echt rijden kan. een racebaan en een auto die echt rijden kan van mijn broer. een kids-computer van mijn zus, en de nieuwe vsmile van mama en papa. met rattatouille spel. mama had een 6 cake gemaakt. wat jarig zijn precies is snap ik niet helemaal en het boeit me ook eerlijk gezegd niet. wel snapte ik dat ik in de schijwerpers stond en vond dat ook erg leuk.
maandag ben ik ook nog een klen uurtje zonder juf marijke in de klas geweest. gewoon met de gewone juf en de kinderen. dat ging erg goed. voor dat je het weet kan ik het helemaal zelf!!!!

Geen opmerkingen: