18 oktober 2008

midgetgolf


deze week zijn we ook nog naar het park geweest. ik heb daar gemidgetgolfed. met een stokkie en een bal. ik heb al eens vaker gespeeld op de midget golf baan maar nognie voor echies met stokkie en bal. ik vondt het erg leuk om te doen. en als je dan de bal in de hole hebt hoor je vage oerwoudkreten.
ook heb ik deze week de taxi zelf bestuurd. maar dat mag nu niet meer. ik denk dat ze bang zijn dat ik er echt mee ga rijden , nou je moet niet gek kijken als ik dat ook nog voor elkaar zou kunnen krijgen!! want heel vaak is het zo dat ik heel goed kan observeren en dat ik het daarna heel goed na kan doen. dat is een beetje een voordeel dat soms met autisme komt. en geloof me het is heel handig als je dat kan!
zater dag zijn we gaan fietsen. mama zei wat zullen we vandaag eens gaan doen en ik maakte het gebaar voor fietsen. en dat hebben we dus gedaan. lekker rondgefietst langs stoplichten enzo. dat vindt ik leuk. ik wilde niet naar het park. ik deed ssssshhhht toen mama dat vroeg en maakte nog eens het fiets gebaar. of tewel niet babbelen maar spaar je energie om door te trappen. want het is best zwaar zo'n bakfiets zegt mama altijd. we waren wel even gestopt bij de agrimarkt voor een spelletje dat mama winkeltraining noemt. we gaan dan in dee winkel een ding kopen. meestal iets lekkers. vandaag kochten we een chocolade letter. de S een witte . de S van super knappe kai. ik had me best goed gedragen in de winkel. daarna gingen we weer op de fiets.

Geen opmerkingen: