14 maart 2008

tandarts

mijn tand zat iets lossig. maar het wil niet zo. het is een twijfelaartje. die melktand. hij kan iets wiebelen maar niet overtuigend zoals ie zou moeten. zit ie wel los zit ie nou niet los... en twijfelaartje dus. erachter zit een grote mensen tand. dat is duidelijk geen twijfelaar en is al half door. en half door daar bedoel ik mee niet een paar puntjes , zo van daar komt ie. nee half door zo van daar istie. misschien zelfs al meer als half door, hij is bijna evenhoog als mijn twijfelaartje. dus heb ik een dubbeltandje.
dokter heleboel heeft mij een tijdje terug doorverwezen naar een tandarts. een gewone tandarts is zo goed als niet te doen. zeker als hij erna nog evenveel vingers aan zijn hand wil als ervoor...
dus een narcose tandarts is de oplossing. nu wil het dat deze specialistische persoon een wachtlijst heeft van hier tot tokio en terug en het nogwel maanden kan gaan duren voordat ik aan de beurt ben. dus mama had gevraagd aan dr heleboel of ik door mijn twijfelaartje een spoedje was of dat het niet hoefde. dr heleboel adviseerde het aan de tandarts te vragen. zogezegd zo gedaan.
tring tring
**met de assistente van de tandarts
^.^met de moeder van kyano (zo heet ik officieel) hij staat op de wachtlijst en nu is het zo dat er een nieuwe zit maar de oude wil niet echt los.
** ah een dubbeltandje , dat wordt meestal getrokken.
^.^moet hij dan eerder of kan het wachten ivm met die wachtlijst van julie
** hebben julie geen gewone tandarts dan kan die het ook wel doen....

eh tsja waarom zouden we dan ook naar deze zijn doorverwezen...een narcose tandarts. slimme vraag.
mama heeft dus nog een keer uitgelgd waarom we naar de narcose tandarts gaan , en we zouden teruggebeld worden....
wordt vervolgd

**ik houdt dit paaskipje tegen mijn oor en vraag zo of mama het bijhorende toktok geluid wil maken.


**smorgens zit ik altijd even alleen in de slaapkamer, dan gaat mama douchen en zo. ik kijk dan vaak naar buiten en zie dan ook de buurman naar werk vertrekken. zwaai zwaai hier ben ik buurman. zwaai zwaai , kijk nou naar mij, dat doe je toch meestal. BUURMAN...zwaai zwaai. BANG op het raam. zo dat helpt.
De grize auto staat nog steeds in de wc. moet daar ook nog blijven. ik ga regelmatig controleren of ie nog netjes op zijn plekje staat. eigen schuld. moet ie maar niet op de plek van die groene van hiernaast gaan staan......

**smiddags heb ik zin in kip, ik doe de vriezer open en leg kipcorn in de pan. ik ga mama halen en wijs naar de pan.

**savonds gaat mama met de laptop aan de gang. ik slaap vanavond ben ik wat eerder wakker, en ga in de buggy zitten. ook maak ik alle riempjes vanst gewoon omdat ik de riempjes leuk vindt. ik maak ze regelmatig open en dicht. het is half een snachts. mama komt naar beneden. ze moet erg lachen. ik moet nu ook erg lachen .

**ik moet erg lachen om klitteband. ik heb er een grote hekel aan gehad. maar nu giechel ik erg grappig om het geluid. ik maak een schoen open en gooi hem dan door de kamer. doe dan 1 sok uit en gooi die erachteraan. mama telt dan of al mijn tenen er nog zijn . en gelukkig zijn het er elke keer 5. mama doet de tweede schoen open en trekt de drie klittebanden langzaam open. ik giechel en giechel. de schoen wordt gegooid net als de sok en de tenen worden geteld.

**mijn rits kan ik nog steeds zelf dichtmaken.

Geen opmerkingen: