29 december 2008

updatee

k

we hebben dus ook een kerstboom, maar daar wordt ik niet warm of koud van. al die kerstdrukte is aan mij niet besteed. zelfs kerst kadoos lokken mij niet uit tot een gegraai en getrek aan papier. ik heb ze de hele dag gewoon laten staan. uiteindelijk hebben ze me dan toch over kunnen halen.
ach ja dat hele kerstgedoe....tweede kerstdag zijn we naar de mortiere gegaan , er zou eensoort kerstmarkt zijn. maar het was erg koud. gelukkig haden ze bij mac warme patat!! na de patat nog ff lekker met de deuren gespeeld. en mijn kerst kon niet meer stuk.
ik heb een hele mooie auto gekregen. een ambulance. ik heb hem zelf uitgezocht in de winkel. mama zag het eerst niet maar ik had gelijk al gezien dat de ambulance het zelfde model had als een taxi-bus. ik helemaal blij dus. met een schuifdeur aan de zijkant en al! een brancard die wel een beetje lijkt op de taxibus lift. helemaal mooi dus! ik ben er fijn mee aan tafel gezeten en heb een hele tijd zitten kijken spelen en ontdekken.
er zijn van die dagen dat alles heel goed gaat. ik zit lekker in mijn vel en ben heel ondernemend en vrolijk. alles is mooi. in de vakantie hebben we al een paar van die hele mooie dagen gehad. gewoon mooi. niet dat er speciale dingen gebeurden ,maar gewoon een hele leuke dag om in een doosje te bewaren.
om alles toch maar een beetje in evenwicht te houden heb ik ook van die dagen dat alles verkeerd is . ik huil om niks en ga helemaal over mijn toeren als de tnt bus in de straat staat. zoals vandaag. dat is dan een goede dag om te wandelen. en dat hebben we dus ook gedaan. het was in het zonnetje niet zo koud en al snel werd mijn hummetje ook wat beter.
morgen naar school. voor de laatste keer naar de vakantie opvang.. de andere oplossing heeft gereageerd en mama hoopt alles geregeld te hebben voor de volgende vakantie. ze hebben daar allemaal leuke dingen zegt mama , snoezelkamer , springkussens en een heleboel meer.
de datums op de fotoos kloppen neit want ik heb een bettje met de knopjes zitten spelen. en op de fotoos kun je ook goed zien dat ik wat kilootjes ben kwijt geraakt toen ik ziek-ig was....

Geen opmerkingen: