20 oktober 2009

nu ben ik nog 6

morgen ben ik 7. hoera voor mij!!
ik ga vaak naar school en meestal vind ik dat wel ok , als ik er ben. voordat ik naar school ga moet ik erg vaak huilen en protesteer ik hevig. ik trek mijn broek uit en gooi mijn jas uit. mama noemt mij dan een schurk ,
en schurk vindt ik zo een mooi worrd dat ik vaak na een paar keer weer moet lachen. schurk schurk schurk. een heel lollig woord. anyway ik begin dus luid te protesteren als het tijd is om mijn jas aan te doen. ervoor ben ik heerlijk aan het spelen met mama en laptop. ik speel graag op mijn laptop en vindt het erg leuk om filmpjes versneld of achteruit te spelen. in nero lukt dat erg goed. er zijn ook filmpjes van mij, die kijk ik ook erg graag. ik vind het ook erg lollig om dingen uit mappen te slepen en ze andere namen te geven. ik wijzig dan de naam en typ een nummerbord of ik typ albert heijn. ik heb ook filmpjes papa en mama genoemd. en rek. ik kan al erg goed woorden maken. ik oefen veel en dat vindt ik leuk. ik kan ook beer, koe en nog steeds pickwick. op school leren we de P. de p vindt ik leuk. philips pickwick papa.
vandaag heb ik ook thee gemaakt voor mama. ik heb het theezakje fijn in haar koffiekop gehangen. ze heeft het niet opgedronken denk ik, daar heb ik niet zo opgelet want ik heb ook eiren gekookt. dat vindt ik erg leuk om te doen. ik maak zelf het gaatje in de eieren. anders barsten ze zegt mama. ik heb gezien hoe mama het doet en ik kan het nu ook met een vork. maar ook wel eens met een eierprikker. met een vork is best trickie, maar ik kan het zonder dat het ei breekt. dan water in de koker. stekker erin. schakelaar aan. en wachten op de PIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEP. helemaal niet moeilijk. ik leer heel veel door dingen na te doen. ik kijk heel goed en doe het dan na.
(Fotos willen even niet uploaden)

Geen opmerkingen: