20 december 2010

frosty


t


het is vakantie. heerlijk. lekker relaxed. het gaat goed met mij. ik kan nu ook een paar zinnen zeggen. in een boekje van thomas bv is de dikke controleur erg boos omdat percy ondeugend is. ERG BOOS vind in prachtig om te horen en om te zeggen. ik vraag mama wel duizend keer om de bladzij te lezen. erg boos erg boos. ik schrijf erg boos en zeg E R G boos. erg vind ik wel een moeilijk woord dus ik spel het.dan zeg ik ook DAT MAG NIET. dat staat niet in het thomasboekje. mama zegt het ook niet zo als ik iets doe wat ze liever niet heeft. dus denken we dat ik het op school heb opgepikt. ik vind het erg leuk om het te zeggen. en schrijf en zeg het dan ook steeds. ik zeg buiten. en als mama vraagt ga je mee naar buiten zeg ik snel nee. het is een spelletje.
ik wil niet naar buiten. mama probeert wel me enthousiast te maken en af en toe ben ik een paar minuten in de tuin.we tennissen met sneeuwballen en we maken een sneeuwpop maar langer dan een paar minuten boeit het buiten zijn me niet . het is te koud. ik ga weer naar binnen en mama maakt de sneeuwpop af, maar ik wil niet meer kijken en al helemaal niet naar buiten om mee te doen. veel te koud. dat de sneeuwman een das en pet krijgt vind ik maar niks en het hoeft voor mij echt niet. ik ben binnen lekker warm!

1 opmerking:

oma zei

that's a good Frosty The Snowman but I'm like you, I prefer the sunshine and warm weather. It's snowing in America now too, real cold. You keep up the good work and keep talking. Love you angel face.
Grandma