03 februari 2012

gevaar op de weg

elke ochtend brengt mama mij met de taxibus naar school, en elke middag kom ik alleen met de taxibus naar huis. in het kader van zelfstandigheid.
de reden dat mama begeleiding op de bus is, is dat ik nogal streken kan uithalen. zo heb ik al eens onder het rijden portieren opengemaakt. en zelfs toen de portieren op het kinderslot zaten wist ik met mijn 4 jaar dat te omzeilen door gewoon het raampje open te draaien en dan langs buiten de deur alsnog te openen. dus vandaar toezicht gewenst.
in de taxibus zit ik altijd heel braaf. (als ik niet ga planken!!en als ik moe ben van planken zit ik alsnog heel braaf) ik xzit zelfs afwezig naar buiten te staren. alsof mijn streken opgedroogd zijn. maar niks is minder waar. daar zijn ze wel achter nu. op de weg tussen arnemuiden en middelburg heb ik mijn gordel losgemaakt. ben opgestaan en heb het portier geopend. grote schrik allom. de chauffeur heeft mij snel gegrepen. gelukkig door de wind tijdens het rijden kon het portier niet helemaal open. en zette de chauff de bus aan de kant en ik dus weer in de gordel.
ik ben kai en ik zie geen gevaar.
toch maar weer ook smiddags begeleiding op de bus?

Geen opmerkingen: