04 april 2008

rrrrrrrrrrringgggggggggggggg


woensdag hadden we een studie dag op school, dat betekend een vrije dag. de kleuters waren vrij van school. nu was het zo dat ik wel terecht zou kunnen op/in het arduin klasje. mama mocht erover nadenken. onderweg naar de taxibus vertelde ze het aan mij en ik mocht kiezen. je snapt wel.....lekker dagje vrij...BABA.
ik ken het alfabet. ik kan alle letters aanwijzen. en dan gespeld zoals gewoon iedereen spelt. aa bee cee dee ee ect. nu is het zo dat kleuter het beste kunnen leren lezen en schrijven als ze leren a bu c duh..............DUH dus . wat een gedoe. moet ik nadat ik alles heb geleerd eerst terug naar a buh ect. en dan daarna weer aa bee cee leren. heel veel , bijna alle kinder leer letter computer spelletjes zoals bert en ernie doen ook aa bee cee. afkortingen alk kaapee -en. tee-en-tee. zijn ook zo. mama vindt het juist verwarrend voor mij en ook andere kleuters dat het weer zo moet van a buh. DUH!maar ja het is niet anders en we zijn al druk bezig. ik ken er al wat. oh ja en the abc song. ook al aa bee cee. het alfabet zelf aa bee cee ga zo maar door. sesamstraat, speciaal voor de kleintjes.....aa bee cee dee. DUH.
ik ben er woensdag dus mee begonnen met alfabet nieuwe stijl. ik moet wel lachen hoor alle letters klinken wel erg dom zo.
donderdag zouden we uitslag krijgen. van het rotterdam onderzoek. mama liep de hele dag rond met haar mobieltje en nam het zelfs mee naar de wc. om 5 uur nog niks. dan maar toch even zelf proberen, wetende dat ze al wel naar huis zouden zijn en dat waren ze dus ook.
vrijdag gebeld....ja we hebben gebeld maar er was niemand thuis. DUH. mama had in het ziekenhuis gezegd bel mobiel want ik moet met de taxibus dus. ja niet dus. nu hebben die mensen daaro dus maar de afspraak twee weken verzet. nee mevrouw we kunnen u nu niks zeggen. u was niet thuis ....toen we belden... ik heb hier staan do na twee-en....nee de dokter is nu te druk....over twee weken.....ja als het ernstig zou zijn dan was u vandaag nog wel een keer gebeld. .....
fijn zo.....
Nu nog iets las ik vandaag onderwg. het nieuwe super ziekenhuis...heeft maar de helft aan bedden van de twee ziekenhuizen die het moet gaan vervangen. is dat nu niet ongeloofelijk stom. zeker als je weet dat de kinderafdeling regelmatig zo vol is dat er niks meer bij kan. nu maar hopen dat degenen die deze beslissingen maken nooit een ziekenhuis nodig hebben, of juist wel...en dat er dan geen plek is want we zitten overvol....

1 opmerking:

Anoniem zei

SECURITY CENTER: See Please Here