02 maart 2009

weer naar school

dit weekend heb ik lala gezegd. dit heb ik al eerder gezegd, maar nu dus weer. ik zeg spel en schrijf een berg en allemaal omdat ik het wil. ik vindt het leuk om te doen. als ik gepusht word, zeg ik niks. ik ben 6 en eigenwijs.
zondag toen mama de reclamefolders aan het bekijken was wilde ik erg graag aandacht. ik ging lekker hard gillen. harder en harder. het had niet veel effect. ik ging recht voor mama staan en gilde heel hard in haar gezicht. mama zei dat ik niet recht in haar gezicht moest gillen. toen ging ik achter haar staan en hield haar hoofd vast, omdat ik haar duidelijk wilde maken dat ze zich niet om moest draaien. en ik ging gillen. en dat was niet in haar gezicht!....ik snap alleen niet waarom mama zo hard moest lachen toen ik dat gedaan had.
maandag begon de school weer. ik moest even huilen toen mama zei dat we nu naar beneden moesten omdat de taxibus zo zou komen. maar ik heb het heel goed gedaan op school. en we hebben ook de vlag gehesen. ik kwam met een grote glimlach weer uit school.
ik heb lekker gekookt ei gegeten . alleen het witte.

Geen opmerkingen: