29 juli 2010

donderdag

op donderdag ga ik naar school. wat ik daar van denken moet wet ik niet maar ik heb het wel leuk als ik erheen ga. ik bouw er een feestje van. de vakantie vind ik erg leuk. iedereen was een beetje ongerust omdat ik eerder een beetje in de knoop kwam toen ik de regelmaat van school niet had in een vorige vakantie maar het gaat allemaal erg goed. mama gaat regelmatig naar het ziekenhuis en dan past papa op het is best hectiesch op het moment maar ik doe het heel goed. zoals iedereen heb ik mijn momenten, maar ik doe het supergoed. moelijke momenten zijn er rond etenstijd en dan wil ik even ontladen en ga even helemaal uit mijn dak en daarna ben ik heel relaxed. dan ben ik het kwijt. dat is goed. het is niet de bedoeling dat ik zoveel medicijn krijg dat ik een zombie word, toch. elk kind en ool elke volwassene heeft van die momenten.
ook roep ik regelmatig AU AU best hard. dat is niet omdat ik pijn heb ook al lijkt dat zo. nee ik lees!!! ik lees een boek over een kipje dat au roept omdat er zand in haar oog zit. omdat ze net als een mol door een gang wil. want het hek is dicht. ik kan heel knap lezen steeds beter. en ook al spreek ik woorden niet zo uit zoals een "normaal sprekende "dat doen zou. ik heb mijn eigen versie en die is uitzonderlijk prachtig.
laatst toen papa op mij paste wilde ik iets zeggen maar papa snapte het niet . ik kan dan redelijk tot erg gefustreerd raken. gelukkig had papa een helder moment en vond een steen waarmee hij op de grond streepte. papa gaf mij de steen . ik schreef en toen was alles duidelijk. ik ga met sprongen vooruit.

Geen opmerkingen: