17 maart 2011

post


de vakantie is nu dus helemaal voorbij. we zitten al weer helemaal in de schoolroutine. ik ben er al best weer snel aan gewend.MAANDAG BIJ ZWEM HEB IK VOOR HET EERST LOS GEZWOMEN!!! IS DAT NIET HEEL KNAP VAN MIJ! IK VOND HET WEL EVEN VREEMD HOOR NIET DE HANDEN VAN JUF TE VOELEN die mij ondersteuden handen werden vingers en daarna vingertopjes en toen LOS! ik vind het niet leuk om alleen met de bus te gaan. eerst vond ik het minder erg maar nu moet ik veel huilen als in in de bus ga en mama blijft op de stoep staan. de routine van voor de vakantie was woensdag en vrijdag halen en brengen en de rest van de week ga ik alleen. maar de ochtenden vind ik erg moelijk. ik rijd dan huilend weg met de bus en mama zwaait op de stoep. mama vond dat ook helemaal niet gezellig. woensdag en vrijjdag dat is 4 keer mama in de bus. nu gaan we het anders doen. mama brengt mij en ik ga alleen terug. dat is mama 5 keer in de bus. dat is een keer meer. maar het resultaat is erg groot . ik huil smorgens niet in de bus. ik huilde ook altijd als ik op school aankwam. . en zeg nou zelf dat is geen goed begin van de dag!! nu ga ik smiddags alleen. smiddags vin ik de bus minder erg. want dan rijdt de bus naar huis. en dat is ok. ik ga graag naar huis. het is alles bij elkaar wel een stapje terug. maar het is wel zo ik ben AL acht. maar aan de andere kant ben ik nog maar 8 en veel kinderen van 8 worden nog gebracht naar school. sommigen tot in de klas , sommigen totop het plein. we werken er nog wel naar toe dat ik alleen kan. maar het moet wel leuk blijven toch!
in de vakantie kreeg ik een heel leuk pakketje met de post van omain amerika. een heel mooi thomas kleurboek...thomas op misty island. met daarbij kleurpotloden en onbreekare krijtjes. ik ben meteen aan de slag gegaan. helemaal leuk. en gister kwam weer post uit amerika , en ja van oma. ze had dit keer een mooie trui met dolfijn gestuurd. ik heb hem meteen zelf aan gedaan. ik vergat in de blije haast mijnm trui die ik aan had uit te doen . dus hielp mama mij even. hij is erg mooi. oma had er ook een leuke kaart bij gedaan en er iets voor mij opgeschreven. de kaarten plakt mama in mijn plakboek. dank u wel oma. ik vindt het altijd een feest om post te krijgen en ik ben er erg blij mee.
morgen komt de schilder om de schuur af te maken. ik hoop dat hij de deur in een mooie kleur schildert. blauw als thomas en niet van dat saaie groen. disndag word dan mijn fiets gebracht. en nu maar hopen op mooi weer.

1 opmerking:

e.h. zei

you are very handsome in that shirt. in america we call it a baseball shirt. i'm so glad you like it as well as the coloring book, crayons, pencils and card. i will try to send you something as often as i can. you are my precious angel face and i love you very much.....
grandma.