14 oktober 2011

aangepaste medicatie


ik ben nog vol met schurkenstreken en ben niet te houden. ik lig op school ook waar ik kan en ben niet van mijn plek te krijgen. word regelmatig uit de gymles gestuurd omdat ik de les verstoor met mijn grappen en streken. ik lig in de weg en gooi alles in de war. vrijdag moet ik naar de dokter voor nieuwe medicatie. mama wil graag dat ik mijn epileptie medicijn weer terug krijg omdat ik sinds ik daarmee gestopt ben heel veel met mijn ogen knipper en knijp. een side effect van dit medicijn is gedragsverandering. toen ik twee maanden geleden stopte met deze depakine was het effect niet direct te merken omdat ik nog risperdal kreeg. dat een sterk effect op mij had. nu krijg ik deze zombificatie medecatie niet meer en is het effect van geen depakine zo ernstig dat ik met mezelf in de knoop zit en daardoor bijna onhandelbaar ben. ik moet erg lachen om de wanhoop die mijn omgeving daardoor ondervind. maar erg gelukkig word ik niet van deze situatie.
gelukkig kan de arts zich vinden in mama's idee en ik krijg de depakine terug. nu maar hopen dat het doet wat er gehoopt word! het is echt zoeken naar een goede balans in medicatie. ik krijg ook zoloft die zou volgens origineel plan verhoogd worden tot 5. we stoppen nu met verhogen en blijven op 3,75 omdat het wel ok gaat. de depakine moet de rest doen. de seroquel word verhoogd zodat ik beter slapen kan en dat moet me dan weer rust geven in de dag. als je niet goed slaapt ben je de hele dag moe en daardoor sneller overbelast. ik ben erg vroeg wakker. vier uur is voor mij geen probleem. ik ga dan redelijk rustig spelen zodat mama nog even met een oog open kan slapen.

1 opmerking:

e.h. zei

Good morning Angel Face,
I am familiar with Depakote or in the US the generic is Valproic Acid. That will alleviate any seizure activity and I am not aware of any ill side effects, except some tiredness...I love you very much and I miss you so much. Will see you and Mommy and Daddy next month when you come to Florida!!!!!I hope you are as excited as I am about that...
Will see you soon...
Love
Grandma