10 november 2011

trui
met de oude medicatie weg val ik goed af. ik pas mijn trui weer met thomas de trein!!!hoera!!mijn spijkerbroek pas ik ook bijna weer. de knoop kan bijna dicht!! dat is fijn. ik kan beter bewegen en spring vrolijk in het rond.
op de foto zie je me met de gevolgen van de medicatie en een foto van voor de medicatie. de foto met de jas aan is mij met de nieuwe medicatie spelend bij de deur bij de mac. ik speel graag met de deur. open en dicht blijft toch heel erg mooi. ik ren er heen en stop abrupt en dan heb ik de grootste pret. bij de mac zijn ze zo ondertussen wel aan mijn fratsen gewend.
10 november is percy aan gekomen. percy is ook een groene trein. ik vind percy niet de allermooiste maar hij hoort er wel bij. ik wacht nu op JAMES . james is een mooie rode stoomlocomotief en een van mijn favoriete thomastreinen. samen moet gordon. wachten op james duurt lang. maar ik heb een plan!

1 opmerking:

e.h. zei

Hey Angel Face,
I think that Gordon might find his way to you. I love you very much and miss you and Mommy and Daddy. I can't wait to see you real soon now.
Grandma