17 april 2008

ironie

tring, telefoon
de dok uit rotterdam
uitslag
epi in slaap in rechter achter hersen deel
wat is zijn medicatie ( eh de dokter moet dat toch weten? maar deze vraagt het aan mij)
heeft ie nog epi aanvallen gehad de laatste tijd? ( in de papeiren staat nog nooit een gehad , lezen dok!!)
een nieuwe afspraak voor hartfilmpje. te hoge hartslag. hartritme stoornis teruggekomen...of misschien nooit echt genezen. u krijgt oproep.

kan iemand een blik en veger zoeken om mijn mama bij elkaar te vegen?
10 minuten later

tring
telefoon. de dok uit rotterdam
heeft cardioloog gesproken.
hartfilmpje niet nodig
hartslag is acceptabel.

sávonds komt de hartstichting met een colecte bus langs de deur. ............hoezo ironies....


vandaag ben ik naar de speeltuin geweest....alweer. vindt ik leuk.
heel verassend was dat ik heel netjes aan mama's hand mee ben teruggelopen. naar huis. onderweg zongen we liedjes. heel gezellig. bijna thuis zagen we de buuf. we zwaaiden, even blahblah. ik liep weg, richting plein. mama kwam achter mij aan. ik pakte haar hand en liep heel netjes mee terug naar huis. knap he!

explosie. ik krijg nu visolie. maar het doseren is niet helemaal super. mama heeft foute gekocht. gelcapsules. die lossen we dus maar eerst op. gieten het dan over in een ander spuitje. de capcules smelten wel maar er blijft iets in de spuit zitten dat de sonde kan verstoppen. nu wil mama het vanavond anders noen od ze is het gewoon even vergeten door de spanning van rotterdam? en get het niet over in een ander spuitje en dus zit het vast. ze duwt harder op de spuit. he medicijnklepje van de slang springt open door de druk. en we hebben een visolei fontein. dat stinkt. ook op mijn schoen die op de grond lag en op de vloer en op een leedje. bleah
maar we moeten er allebei wel hard om lachen...