13 mei 2011

zwijn


op school, waar ik in de vakantie een dag naar toe ga hebben ze een heel leuk boek met een cd. ik mocht er vandaag naar luisteren. de cd zit in de cd speler, de voorlezer leest het boek met allerlei leuke geluidseffecten en ik lees mee. erg leuk vind ik dat. ton ik weer thuiskwam wilde ik eigenlijk nog wel in het boek lezen. dus ja hoe pak ik dat aan.
ik deed het handgebaren taal boek voor mama en spelde Z W I J N . en lang leve het internet. we vonden een plaatje van het boek en mama heeft het bij bol besteld. ik ben helemaal blij.ik it voor het raam en wacht op de post. wachten duurt lang......... Misschien denk je nu Jah en...maar
Het knappe van dit allemaal is dat ik nu voor het eerst in mijn hele schoolloopbaan thuis iets heb verteld over school. Nog nooit eerder heb ik iets verteld wat er op school gedaan of gebeurd is. tot nu. nu vertelde ik mama dat ik een boek had over zwijn. alweer een mijlpaal!!

2 opmerkingen:

e.h. zei

that is the absolute BEST news i've had. i am SO PROUD of you, i could just burst!!!!!
i love you so much, you are my sweet Angel Face....
Grandma.
p.s. in a few weeks you will be getting a surprise, i hope you will like it.
a hint for you: it's something for warm weather...

e.h. zei

didn't get the surprise mailed to you yet because i am waiting for something else to send to you with it. the package that i sent to you on saturday 5/21/11 has something that was made from real sand!!!
I LOVE YOU VERY MUCH!!!
you are my sweet Angel Face...
Grandma...