26 december 2011

na de vliegreis.toen we uit het vliegtuig kwamen was ik dus erg moe. we moesten onze koffers nog van de draaischijf trekken, dat vind ik wel leuk om dan te zien of ik onze koffers ertussen kan ontdekken terwijl de koffers rondjes draaien. mama's koffer kan ik meestal erg snel zien. die is bubblegum roze. en die zie ik al van verre aankomen. eerst moesten we met een soort tram van de ene hal naar een andere hal, ik was te moe om het echt leuk te vinden. he tleek een beetje op de monorail die ooit in slagharen stond maar dan meer modern met lichtreclame boodschappen en een omroepstem die allerlei dingen zei en instructies gaf aan de mensen in het voertuig.
we zagen oma voordat we de koffers zagen, oma had J en A meegenomen. een neef en een nicht die ik nog nooit gezien had. wel leuk om die te ontmoeten! we pakten de koffers mee en liepen naar de auto die niet zo erg moe was van de reis en vond het beter voor iedereen dat ik zou rijden. gelukkig vond oma dat goed en ging ze naast me zitten in de pasagiers stoel.
thuis bij oma hebben we rode cupcakes gegeten.
red velvet cake is daar als kant en klare mix. ze waren erg lekker. ik heb nog met de kat MEG gespeeld. en ben gevalen uit een stoel. oma heeft een hele mooie leuke stoel. die stoel kan ronddraaien en in de stoel zit ook een veer. zodat het ook een wip stoel is. de uitdaging is dan hard ronddraaien en heen en weer wippen. harder en ......dan kiep je om. daar schrok ik wel even van. het deed ook lelijk pijn ik heb er een rode arm van. die later deze vakantie alle kleuren blauw wordt. maar de stoel is te leuk en ik ben stoerder dan die stoel.....ik ga als ik van de schrik ben bekomen keihard door.

1 opmerking:

e.h. zei

angel face, i absolutely LOVED having you, mommy, daddy and your cousins jackie and anthony visit!!! i miss you all so much and looking forward to next visit!! i love you all!!!!
grandma